Тринкијери: Очекивао сам другачију утакмицу

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери после победе против Мега Бемакса, рекао је да је очекивао другачију утакмицу, али да је његов тим заслужено победио.

"Да будем искрен очекивао сам другачију утакмицу, са много мање поена, да буде мало тврђа, другачија. Отворили смо јако лоше утакмицу у одбрани, нисмо били концентрисани да додајемо лопту два пута између играча. Били смо лоши првих 20 минута. Других 20 смо играли одбрану, мало боље скакали, поправили смо шут. Мислим да смо завредили да добијемо утакмицу", рекао је Тринкијери на конференцији за медије после меча.

Тренер Меге Дејан Милојевић рекао је да је његов тим добро играо у три четвртине, али да то није довољно против Партизана.

"Честитам Партизану на победи. Одиграли смо лошу четврту четвртину. Били смо добри три четвртине. Партизан је имао шутерски дан, ушло им је свашта. Идемо даље, дижемо форму. Зато што смо били храбри, зато смо били у егалу 30 минута. Са Партизаном треба да се игра 40 минута, а не 30", рекао је Милојевић.

Он је упитан и да прокомнетарише информацију која се појавила у медијима да ће бити помоћник Игору Кокошкову у репрезентацији Србије.

"Не могу ништа да коментаришем док не буде званично представљење", закључио је Милојевић.

број коментара 0 Пошаљи коментар