Нема времена за туговање, Звезда дочекује Албу

Кошаркаши Црвене звезде у оквиру 20. кола Евролиге у "Штарк арени" дочекују Албу из Берлина. Ток меча, који почиње у 19.00 часова, можете пратити на нашем порталу.

Српски представник поново има "дуплу недељу" у Евролиги, па ће само два дана након пораза од Жалгириса, угостити берлинску Албу.

Времена за туговање, већи опоравак, али и бољу припрему није било, па ће Црвена звезда морати да пронађе начин како да савлада немачки тим.

"Играмо против екипе која има добро познат начин игре, а то је транзиција, много контри, шутева. Не смемо да заборавимо да нас је са тим стилом игре Алба потпуно надиграла у Берлину. Мораћемо брзо да вратимо енергију и да се опоравимо како знамо и умемо. Са друге стране, Алба показује по последњим утакмицама да је у доброј форми, играју дуго заједно и имају искусног тренера (Гарсија Аито) који је поставио свој систем, у коме ови играчи играју већ неколико сезона" рекао је тренер Звезде Драган Шакота.

Српски тим десеткован улази у нови евролигашки окршај, пошто поред већ дуже време одсутних Перпероглуа и Човића, у саставу поново неће бити Јагодић-Куриџе и Давидовца.

У првом окршају две екипе, Алба је релативно лако савладала Звезду са са 83:70.

Прилику да им се реваншира, Звезда има од 19.00 часова у "Штарк арени".

Кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

број коментара 0 Пошаљи коментар