Бојана Јовановски завршила играчку каријеру

Једна од најбољих српских тенисерки Бојана Јовановски одлучила је да због проблема са повредама заврши играчку каријеру, мало пре 27. рођендана.

Бојана Јовановски одлучила је да заврши каријеру. Српска тенисерка емотивним писмом на Фејсбуку обавестила је јавност да "тело, услед бројних повреда и операција изазваних повредама, једноставно не може даље".

"Прво поглавље мог професионалног живота исписало је последњу страницу. Одлука је била тешка, поплочана сузама, дугим састављањем мозаика, који је након многих теза ЗА и теза ПРОТИВ, ипак довео до речи која садржи толико емоција, која слама, али и која означава да након ње долази ново поглавље. Да, крај! Као и сваки крај нечега што се рано заврши, што је могло и имало разлога да траје, да досегне нивое за који је било 'штофа' јесте болан, али живот иде и мора да иде даље", написала је Бојана на својој Фејсбук страници.

Бојана је у каријери освојила две ВТА титуле, најбољи пласман био јој је 32. место на листи, а од 2010. до 2014. године наступала је за Фед куп репрезентацију Србије, са којом је 2012. године играла у финалу.

број коментара 8 Пошаљи коментар
(понедељак, 03. дец 2018, 17:58) - Kud leti avijon!? [нерегистровани]

Sad može da studira

geografiju!

(понедељак, 03. дец 2018, 13:25) - anonymous [нерегистровани]

Šta je sa Jelenom Janković

Šta je sa Jelenom Janković, koja je bila svetski broj jedan a nema je a nije se zvanično oprostila od tenisa. Znam da je kuburila sa povredama ali se uvek nadala povratku dok se u poslednjih polagodina ništa ne čuje od nje. Ako već ne planira povratak mogao bi se kod nas u Areni pripremiti oproštajni meč sa Novakom, sa besplatnim ulaznicama, a sve u cilju promocije belog sporta.

(субота, 01. дец 2018, 12:38) - Стари Мића [нерегистровани]

Велико хвала Ти

Велико Ти хвала за све шта си учинила за Србију и Тебе. Убудуће желим Ти да будеш добра домаћица и још боља мајка. Требаће нам и убудуће добри тенисери да освајамо турнире.

(четвртак, 29. нов 2018, 09:35) - Ivana [нерегистровани]

vta

Idemo dalje,ako ne profesionalno oprobaces se kao trener i znanje prenesices na mlade generacije.TENIS je uvek tu i ti si u njega.Pozdrav iz Skopje

(четвртак, 29. нов 2018, 02:31) - anonymous joj [нерегистровани]

Joj

Glavu gore dete sta su 27g gledaj zdravlje i raduj se zivotu

(четвртак, 29. нов 2018, 02:27) - anonymousrd jao [нерегистровани]

Jao

Bas mi je zao bila si

(четвртак, 29. нов 2018, 00:47) - anonymous [нерегистровани]

Steta

ali njen stil igre na snagu, joj je dokrajcio karijeru pre vremena.

(среда, 28. нов 2018, 17:06) - anonymous [нерегистровани]

Срећно у наставку каријере

Штета. Желим ти успех у наставку каријере.