Лајовић и Крајиновић вечерас на теренима Индијан Велса

Другог дана Индијан Велса, првог Мастерса у сезони, на терену ће се наћи двојица српских тенисера у синглу и један у дубл конкуренцији.

Први ће од Срба наступити Душан Лајовић који игра против Јапанца Тара Данијела, а њихов окршај биће други на терену број 4.

С обзиром на то да програм почиње од 20 часова по средњоевропском времену, то значи да ће Лајовић почети свој меч негде око 22.00. Директан пренос моћи ћете да пратите на нашем Другом програму.

Касније током дана, а у нашем случају током ноћи, Филип Крајиновић ће се за друго коло борити против Михаила Кукушкина из Казахстана. Њих двојица на терену 7 играју четврти меч и неће почети пре 1.00 после поноћи.

Негде око 23.00 би своју кампању у калифорнијској пустињи требало да почне и Новак Ђоковић, али у дубл конкуренцији. Ђоковић ће у пару са Фабиом Фоњинијем "рекете укрстити" са француско-канадском комбинацијом коју чине Жереми Шарди и Милош Раонић.

Ђоковић ће дан касније, у суботу, кренути у синглу против Бјорна Фратанђела, тренутно 128. играча на свету. Термин тог, као и термин меча у којем ће наступити Ласло Ђере са Гвидом Андреоцијем још увек није познат.

Турнир у Индијан Велсу игра се за наградни фонд од 8.359.455 долара.

број коментара 0 Пошаљи коментар