Кецмановић у трећем колу Индијан Велса, тамо чека Ђереа

Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у треће коло мастерс турнира у Индијан Велсу, након што је у другом колу био успешнији од Немца Максимилијана Мартерера (6:3, 6:2).

Кецмановић је у последњој рунди квалификација изгубио од Американца Маркоса Гирона, али је у главни жреб стигао након повлачења Јужноафриканца Кевина Анерсона.

С обзиром да је Андерсон био носилац, Кецмановић је такмичење почео од другог кола, где је после тачно сар времена савладао Мартерера.

Његова победа отвара могућност српског окршаја у трећем колу, пошто ће Кецмановић играти са бољим из дуела Ласло Ђере – Гвидо Андреоци.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 10. мар 2019, 06:39) - anonymous [нерегистровани]

Е, стварно је lucky loser

Ово се зове срећа. Не само да је ушао у турнир после полууспешних квалификација, него је био слободан у првом колу. Додатни дан да се одмори од квалификација и (претпостављам) и награда за друго коло. Е сад, победа у том, другом, колу ништа неће покварити. С једне стране, штета што ће играти против Лација. Што се каже: "Нисмо морали да потежемо до овде. То смо могли и код куће.". Шта да се ради. То се десило и Карловићу и Ћорићу. Добра страна ситуације је та да сигурно имамо представника у четвртом колу.