Пољубац Рафе Надала – лек за "застрашујући моменат"

Рафаел Надал, најбољи тенисер света, још једном се извинио девојчици која сакупља лопте, након што ју је ненамерно погодио у главу. Шпански тенисер је на мечу против Федерика Делбониса случајно погодио дете, после чега је брзо дотрчао до ње да види да ли је у реду.

Након што му је она потврдила да је добро, Рафа ју је очински пољубио.

"Искрено, био сам престрављен због ње. Лоптица је била баш брза и погодила ју је у главу. Она је суперхрабра девојчица", рекао је Надал.

Потом је уследио коментар човека који га је интервјуисао:

"И добила је пољубац од тебе. Сигуран сам да је овде неколико људи који би то ценили. Не брини за своју супругу", нашалио се он.

"Не, не. Не бринем се уопште. Вероватно се ни она после 15 година не брине много. Искрено, ово је био један од најзастрашнијих момената на терену које сам имао у каријери, пошто је лоптица ишла право у главу, а имам ужасна сећања на Вимблдон од пре неколико година. Тако да сам веома срећан што је добро, веома си храбра, свака част", додао је Рафа.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(петак, 24. јан 2020, 00:18) - anonymous [нерегистровани]

Re: Нормалан човек, нормална реакција

"Али Канади би га ухапсили!"
ODGOVOR:
Jako bolestan komentar od tome slicnog komentatora. Zivim u Kanadi skoro pola veka i, ovakvi "pametnjakovici" su mi zaista odvratni.
Poz iz Kanade.

(четвртак, 23. јан 2020, 20:30) - anonymous [нерегистровани]

Рукомет

Мене је једном погодила лопта девојки у рукомету у главу директно, стајао сам отприлике поред гола, само што је рукометна лопта мало већа, нисам сигуран да је силина ударца била мања - све се завршило без последица.

(четвртак, 23. јан 2020, 19:09) - anonymous [нерегистровани]

Нормалан човек, нормална реакција

Али Канади би га ухапсили!