Бошкан нови спортски директор ОК Војводина

Управни одбор Одбојкашког клуба Војводина једногласно је за новог спортског директора изабрао некадашњег репрезентативца и трофејног играча Новосађана Слободана Бошкана.

Бошкан је на тој функцији наследио дугогодишњег спортског директора Николу Марића који је постао саветник за спортска питања.

"Марић је неодвојиви део клуба, као појединац заслужан за многе успехе, док је Бошкан озбиљно појачање и део је приче о будућности Војводине. Сматрали смо да је сада погодан тренутак, јер бисмо можда, да смо чекали, испустили Бошкана", објаснио је Драгољуб Збиљић потпредседник Управног одбора Војводине.

Појачање је добио и Управни одбор, а нови чланови су Ненад Ћаћић главни и одговорни уредник Првог програма Радио телевизије Војводина и Љубомир Јовановић, бивши успешни рукометаш.

"Велико ми је задовљоство и част што сам постављен за спортског директора. Прво, јер је то клуб у којем сам играо, стасао и постао играч, а друго зато што сам постављен на функцију на којој је свих ових година био Никола Марић. Захваљујући искуству, знању и начину рада он је оставио траг и имао удела у резултатима. Управо због тога нисам се двоумио. За мене ће то бити велики изазов, посебно након нових дешавања у клубу. Војводина је бренд, има искуство, организацију, успехе, нова Управа донела је надградњу, а сматрам да још има простора да напредује у свим сегментима, а посебно у млађим категоријама", истакао је Бошкан.

број коментара 0 пошаљи коментар