Ватерполисти отпутовали за Румунију

Српска ватерполо репрерзтентација је отпутовала у Орадеу где ће против Румуније одиграти трећи дуел у Светској лиги. Дуел почиње у понедељак од 17.00 по нашем времену.

Ватерполисти Србије су надиграли селекцију Румуније са 12:3 у првом сустету на домаћем терену у Крагујевцу, али у тиму Србије наглашавају да нема опуштања пред сутрашњи меч.

"Нема потцењивања Румуна, победа нам је неопходна како би мирно дочекали сусрет са Црном Гором. Наш ривал је такође подмлaдио састав, искуснији су само инетрационалци Раду и Негреану. За нас је ово прилика да се покажемо у добром светлу и да ,играјући максимално ангажовано од почетка до краја, остваримо још једну победу", истакао је Сава Ранђеловић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић је за гостовање одредио подмлађен састав, а позив је добио и дебитант Вељко Танкосић из Црвене звезде.

Репрезентација Србије је прва у груписа 6, а Црна Гора друга са 3 бода, док је Румунија последња без освојених бодова. Србија се са селекцијом Црне Горе састаје 20.марта и очекује се да ће тај директни дуел одлучивати и о првом месту у групи.

број коментара 0 пошаљи коментар