БГ маратон и РМЦ Бањалука полумаратон потписали Меморандум

Директори Београдског маратона и РМЦ Бањалука полумаратона Дејан Николић и Горан Ћорић потписали су у Београду споразум о сарадњи и партнерском деловању. Ове манифестације спадају у највеће спортске догађаје у региону, а споразум подразумева сарадњу и пружање узајамне подршке.

Овим споразумом Београдски маратон и РМЦ Бањалука полумаратон и званично су постале партнерске трке које ће убудуће радити на реализацији заједничких циљева када је у питању рекреативни спорт, односно развој тркачког покрета у региону.

Споразум подразумева сарадњу и пружање узајамне подршке приликом организације 32. Београдског маратона и другог "Vivia Run&More Weekend" фестивала чији централни догађај је РМЦ Бањалука полумаратон, те заједничке промоције у циљу унапређења спортског живота у Београду, Бањалуци и региону и подстицање што већег броја тркача да путују на трке у Београду и Бањалуци.

И Београдски маратон и РМЦ Бањалука полумаратон спадају у највеће спортске догађаје у региону, који због својих врхунских организационих карактеристика, масовности и међународног карактера, те вишегодишњег трајања - представљају изузетно квалитетну промоцију спорта, како врхунског, тако и масовног рекреативног, али и најбољу промоцију Београда и Бањалуке, с обзиром на публицитет који ти догађаји имају у домаћим и међународним медијима.

број коментара 0 Пошаљи коментар