Udovičić i Maljković posetili olimpijski tim Srbije u Pjongčangu

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Vanja Udovičić i pomoćnik ministra za sport, Darko Udovičić su zajedno sa predsednikom i generalnim sekretarom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem i Đorđem Višackim posetili sportiste Srbije u Olimpijskom selu.

Udovičić je s rukovodstvom Olimpijskog komiteta Srbije obišao Olimpijsko selo, objekte za smeštaj sportista i kancelariju Tima Srbije.

On je razgovarao sa sportistima i njihovim utiscima o uslovima za život i treninge, interesovalo ga je kako se sportisti osećaju pred prve nastupe, čestitao na rezultatima sa kojima su se kvalifikovali i poželeo im je puno uspeha na takmičenjima.

Udovičić je, kako je navedeno u saopštenju Olimpijskog komiteta Srbije, izrazio uverenje da će svi u svojim nastupima dati svoj maksimum i na najbolji način predstaviti sebe i svoju zemlju.

Prve nastupe naši takmičari imaju u nedelju kada od 11 sati po lokalnom vremenu (tri sata ujutru po vremenskoj zoni u Srbiji) nastupaju Marko Vukićević i Marko Stevović u alpskom skijanju u disciplini spust.

broj komentara 0 pošalji komentar