I Gobeljić produžio ugovor, u Zvezdi do 2022. godine

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić produžio je ugovor do leta 2022. godine, saopštio je danas prvak Srbije. Zahvalio bih se upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor koji sam bez razmišljanja i prihvatio, rekao je popularni Gobelja.

Zvezdin uverzalac krenuo je putem Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Milana Pavkova i Branka Jovičića, koji su ove zime takođe potpisali novu saradnju sa crveno-belima.

"Presrećan sam zbog produžetka ugovora, zahvalio bih se upravi kluba koja je verovala u mene i što mi je ponudila novi ugovor koji sam bez razmišljanja i prihvatio. Idemo ka cilju, a to je 'dupla kruna', rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Nastavkom saradnje sa Gobeljićem zadovoljan je i sportski direktor Mitar Mrkela.

"Gobeljić je prvi igrač koga sam predstavio kada sam postao sportski direktor Crvene zvezde. Pokazao je za ovih godinu i po dana da je pouzdan, da na njega može uvek da se računa, a u mnogim utakmicama bio je i ključni igrač za nas. Mislim da će do 2022. godine nastaviti sa dobrim igrama kao do sada i da će učiniti da ekipa bude još bolja", poručio je Mrkela i dodao da se Gobeljić od početka dobro uklopio i doneo pozitivnu energiju.

Očekuje se da uskoro novi ugovor potpiše i golman Milan Borjan.

broj komentara 0 pošalji komentar