Navijači Vojvodine bakljadom u karnevalskoj atmosferi proslavili 30. rođendan

Bakljadom i vatrometom članovi navijačke grupe "Firma" obeležili su sinoć u centru Novog Sada 30. rođendan te grupe ljubitelja Fudbalskog kluba "Vojvodina".

Karnevalskom atmosferom, članovi "Firme" obeležili su i 105. Rođendan FK "Vojvodina", kao i 30 godina osvajanja poslednje titule.

Nekoliko desetina navijača šetalo je glavnim ulicama centra Novog Sada i uz navijačke pesme i paljenje baklji iznenadili su one koji su se sinoć zatekli u centru grada.

Najavljeno je i da će koncertima u zapadnom delu Sportskog i poslovnog centra SPENS, biti nastavljeno obeležavanje jubileja. Nastupiće bendovi "Zbogom Brus Li", "Lost Propeleros" i gosti iznenađenja. 

Navijačka grupa "Firma" nastala je pre 30 godina, kada se ujedinilo nekoliko manjih navijačkih grupa "Vojvodine".

Okupljeni su bili u grupi "Red Firm", iz koje je nedugo zatim nastala "Firma". Potpuno su se odvojili 1996. Godine i preselili se na južnu tribinu stadiona "Vojvodine".

FK "Vojvodina" u poslednje vreme ponovo je u žiži interesovanja javnosti, ali ne zbog sportskih rezultata, već dugova u kojima se klub nalazi. 

To je i razlog zbog kojeg su međusobne kritike jedni drugima uputili navijači i uprava kluba. 

Klub je kritikovao i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je rekao da "nije zadovoljan lošim sportskim rezultatima kluba, devetim mestom na tabeli domaćeg prvenstva i pored finansijske podrške koju im Grad daje". 

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 13. mar 2019, 12:59) - НоВи СаД Је НаШ [neregistrovani]

РеалнО

Ми смо им најбоље честитали... :) Поздрав од оних у чијим су рукама кључеви Новог Сада, поздрав од НСЦЗ-а!