Milojević: Bez kalkulacija, želimo u finale Kupa

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će njegova ekipa, uprkos zgusnutom rasporedu, bez kalkulacija ući u prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

"U ovom takmičenju imamo visoke ciljeve, igramo protiv Mladosti koja je u vrhu našeg fudbala, ima kontinuitet, uvek je među prvih četiri-pet ekipa i bori se za izlazak u Evropu. Vrlo su disciplinovana ekipa koja defakto zna da igra na rezultat, neće se samo braniti, daleko od toga. Imaju svoj stil igre, fizički su moćna ekipa i jasno se vidi pečat kolege Neška Milovanovića, jednog od najiskusnijih i najboljih trenera u našem fudbalu, sa najdužim stažom", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je istakao da će utakmica sigurno da bude veoma teška.

"Neće nam biti nimalo lako, imali smo derbi prvenstva u subotu i vrlo brzo je ova naredna utakmica. Imamo malih zdravstvenih problema, ali ćemo se maksimalno spremiti i za ovaj susret. Voleli bismo da uz podršku sa tribina napravimo dobar rezultat pred revanš u Lučanima, čekaju nas dve jako teške utakmice polufinala i moramo da budemo vrlo oprezni", poručio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se u utorak od 17 sati na stadionu Rajko Mitić. Revanš je 15. maja u Lučanima.

broj komentara 0 pošalji komentar