Mihajlović: Rođen sam spreman, Juve zvao pre pet godina…

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović, nakon što je remijem protiv Lacija u Rimu 3:3 obezbedio opstanak ekipi koju je preuzeo u nezavidnoj situaciji, izjavio je da će o budućnosti razmišljati kad bude gotova sezona.

"Imamo još jednu utakmicu, nije isto da li ste na kraju 10. ili 15. na tabeli. Želim da kažem da smo ostvarili pravo malo čudo, ja sam jedan od retkih koji je verovao jer sam video da tim ima kvalitet i karakter", rekao je Mihajlović.

Na pitanje italijanskih novinara da li ga je kontaktirao Juventus, pošto Masimilijano Alegri napušta kormilo šampiona, srpski trener je rekao:

"Da, ali pre pet godina. Naša profesija se stalno unapređuje, tako da sam danas potpuno drugačiji trener nego tada. Ja sam rođen spreman", poručio je Mihajlović i na indirektan način poslao poruku da je došlo vreme za posao u velikom klubu.

Italijanski mediji tvrde da je u pol poziciji za preuzimanje Juventusa sadašnji trener Lacija Simone Inzagi, a da bi ukoliko se to ostvari Mihajlović izvesno preuzeo Rimljane, gde je svojevremeno ostavio dubok trag kao igrač i čiji su mu navijači sinoć aplaudirali.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 21. maj 2019, 15:44) - anonymous [neregistrovani]

veliki

Jedan od rijetkih ljudi koji s
radi vani i ne stidi se reci da je Srbin