Mihajlović: Roma nije bila spremna za mene

Siniša Mihajlović potvrdio je da je bio veoma blizu prelaska u Romu, ali klub iz prestonice „nije bio spreman za njega".

„Istina je, bili smo blizu dogovora. Shvatio sam, ipak, da nisu bili spremni za mene. Postalo mi je jasno da bih sam vodio bitke, pa sam nastavio dalje. To su situacije u kojima nikada ne možete da pobedite", rekao je Mihajlović.

Navijači „đalorosija" nisu bili oduševljeni što bi srpski trener mogao da sedne na klupu njihovog kluba, ponajviše jer je on veći trag u karijeri ostavio u Laciju.

„Lacio me nije zvao. Trener sam deset-dvanaest godina, dugo radim u Italiji, ali me Lacio nije kontaktirao. Zvao me je Juventus pre pet godina, potom i Napoli, ali samo, deluje, me Lacio ne ceni. To je razočaravajuće".

Mihajlović je naglasio da ne razume one koji su ga nazivali izdajnikom zbog mogućnosti da pređe u Romu.

„Ja ne živim od vazduha, ja sam profesionalni trener. Radim posao, to je sve. Rad u Romi bi bio sjajno iskustvo", zaključio je Mihajlović, koji je, ipak, na kraju ostao u Bolonji, gde je potpisao novi ugovor.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 10. jun 2019, 11:06) - anonymous [neregistrovani]

Stari Zvezdas

Sinisa mozes se vratiti u Zvezdu kada ode Milojevic, e bas si skroman pa nisi ti osnovao ni Lacijo a ni Romu, trebao si se dokazati kao trener da bi vodio velike Evropske Ekipe a ne samo tvojom pricom, ti se nameces kao prosle godine Milinkovic Savic koji je vredeo 150 mil a sada ne vredi ni par hilj Eura, Savet neces uspeti nikada u velikom klubu i ako to zarko zelis jer tamo se moze samo uspehom ili velikim parama a ti to nemas itd...