Zvezda predstavila Žandera: Ne osećam pritisak, došao sam da osvojim titulu

Novi fudbaler Crvene zvezde, Žander Santana, izjavio je da je došao u Srbiju kako bi osvojio titulu prvaka. Svestan sam veličine kluba i značaja grba koji ću braniti, poručio je Brazilac.

Iskusni levi bek stigao je u Zvezdu iz kiparskog Pafosa i zadužio dres sa brojem 18.

"Srećan sam što sam došao u Zvezdu i stekao privilegiju da nosim crveno-beli dres. Svestan sam veličine kluba i značaja grba koji ću braniti. Imamo dobar tim i očekujem da ostvarimo uspeh i ove sezone. Osećam se veoma spremno, od dolaska treniram intenzivno i jedva čekam priliku da debitujem", rekao je Žander na promociji na stadionu "Rajko Mitić".

Žander kaže da ne oseća pritisak velikog očekivanja javnosti, pre svega zbog loših iskustava Crvene zvezde sa Brazilcima.

"Ne osećam pritisak zbog očekivanja javnosti ili prethodnog učinka mojih sunarodnika. Svako je igrač za sebe. Došao sam da osvojim titulu i spreman sam da preuzmem odgovornost".

On je otkrio i da se oko dolasku u Zvezdu konsultovao sa bivšim vezistom Partizana Sašom Markovićem, koga pozaje sa Kipra.

"Rekao mi je da je Zvezda odličan izbor i tek onda sam shvatio veličinu kluba u koji dolazim. Dugo poznajem i Tomanea, igrali smo u Tondeli zajedno. Radi se o sjajnom fudbaleru i siguran sam da će dati doprinos na putu do novih uspeha", istakao je Žander.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 17. jul 2019, 16:12) - Kablar [neregistrovani]

Brazilac

Nema problema sa titulom,shvatices to kada budess igrao,protivnicki igraci se sklanjau u stranu da postignes gol.Kada postignete 2-3 gola pocinju norma!no da igraju,ako nisi znao, postoje i zvezderci,to je kada sudija dosudi ne postojeci jedanesterac za Zvezdu.