Najnovija televizija u Srbiji – Zvezdina

Najtrofejniji srpski fudbalski klub, Crvena zvezda, predstavio je novu klupsku televiziju, koja utorak (5. novembar) zvanično počinje sa emitovanjem, čime će šampion Srbije i na taj način stati uz rame najvećim evropskim i svetskim gigantima.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić istakao je da ispunjen ponosom zbog početka rada klupske televizije.

"Ovo je dokaz da Zvezda u rangu sa evropskim velikanjma svojom istorijom, sadašnjošću i budućnosti. Pre pet godina ovde smo promovisali trenera bez struje i tada sam rekao da tražim samo vreme. Radili smo marljivo i imali viziju. Danas Zvezda dominira u prvenstvu, nadamo se trećoj uzastopnoj tituli, treću godinu smo u grupnoj fazi, drugu u Ligi šampiona. Marakana sija novim sjajem i na to smo ponosni", rekao je Terzić.

Direktor Zvezda TV Siniša Božović istakao je da je Zvezda emocija i da će pokušati da tu emociju prenesu gledaocima širom sveta.

Na svečanom otvaranju prisustvovale su brojne Zvezdine legende poput Dragana Džajića, Duleta Savića, Miloša Šestića i Zorana Filipovića, kao i predsednik FSS Slaviša Kokeza, prvi čovek košarkaškog kluba Nebojša Čović i drugi.

Zvezda TV emitovaće se na Telekomovoj kablovskoj platformi (kanali 320 i 720).

broj komentara 4 pošalji komentar
(ponedeljak, 04. nov 2019, 21:40) - anonymous [neregistrovani]

Bravo

Idemo Zvezda. Na toj televiziji treba promovisati citavo Sportsko drustvo Crvana Zvezda.

(ponedeljak, 04. nov 2019, 20:15) - Ulmer [neregistrovani]

@Bajern

To spomenu u vaznijim tekstovima ne svaki put kada se nesto pise o Bajernu,ne pisu da je najtrofejni klub.Bild ne racunam da su novine.

(ponedeljak, 04. nov 2019, 18:23) - Crnogorac [neregistrovani]

Bajern

Nije tacno kolega, uvijek u njemackoj kad se spominje bajern, kazu da je rekordmeister (rekordni sampion)

(ponedeljak, 04. nov 2019, 17:14) - Ulmer [neregistrovani]

Zvezda

Jel moze da napise koji tekst o Zvezdi bez ovog,"Najtrofejniji srpski fudbalski klub, Crvena zvezda".U Nemackoj ako citam nesto o Bajernu nigde ne stoji da je Bajern najtrofejni klub u Nemackoj,a oni to jesu.Ko prati fudbal on to zna.