Mihajlović napustio bolnicu posle trećeg ciklusa hemoterapije

Srpski trener Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice u Bolonji nakon završetka trećeg ciklusa hemoterapije. Trener italijanskog prvogligaša završio je odlučujući deo lečenja, posle kojeg će biti mnogo jasnije kako se bori sa leukemijom.

Njegova supruga Arijana na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju posle napuštanja bolnice "Sant Orsola" uz opis "Nema lepše stvari. Povratak kući".

Treneru Bolonje u julu je dijagnostifikovana leukemija, ali je uprkos terapijama ostao šef stručnog štaba. Klub je potvrdio da se Miha vraća obavezama.

"Pošto je pušten jutros iz bolnice, Siniša Mihajlović će se sutra pojaviti u centru Nikolo Gali i voditi ekipu na treningu", stoji u saopštenju Bolonje.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera vodio je u nekoliko navrata ekipu ove sezone, kada je za to imao dozvolu lekara.

Mihajlović ima 50 godina, a Bolonja mu je sedmi tim koji trenira u Italiji.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 20. nov 2019, 18:36) - nikola [neregistrovani]

Ciniša

Zdravlje je najveće blago,drži se Siniša,želim ti da se izvučeš iz zagrljaja opake bolesti na radost sebi obitelji i svima nama.Nisam navijač tvog kluba ali smo pod 1 ljudi tek nakon toga navijači