Ponovo redovi na Malom Kalemegdanu, ogromno interesovanje za majstoricu finala ABA lige

Navijači Crvene zvezde napravili su (ponovo) velike redove ispred prostorija kluba na Malom Kalemegdanu a sve sa željom da dođu do karata za odlučujući, peti meč finalne serije ABA lige protiv Budućnosti koji se igra u ponedeljak od 19 časova.

Kako su naveli iz redova srpskog šampiona, interesovanje za ovaj meč je izuzetno veliko još od petka veče a trebovanja karata daleko su prešla kapacitet dvorane "Aleksandar Nikolić".

Stoga, ne treba da čudi što su se već u ranim jutarnjim časovima navijači crveno-belih okupili na čuvenim terenima u beogradskoj tvrđavi i formirali redove daleko pre početka zvanične prodaje koja je bila zakazana nedelju u podne.

Nekoliko stotina navijača strpljivo je čekala u redu koji se protezao i izvani zidina terena na Malom Kalemegdanu, a pored redara mir i bezbednost obezbeđivala je nekolicina policajaca.

Jedna osoba je mogla da kupi samo dve karte i to uz ličnu kartu ili drugi dokument države Srbije, a veliki broj pristalica Zvezde je ostao praznih ruku s obzirom da su karte raprodate za svega sat vremena.

Uz vlasnike sezonskih karata koji imaju rezervisano mesto u hali, očekuje se da tribine budu krcate, što će biti "veliki vetar u leđa" ekipi Milana Tomića u odlučujućem meču finala i dirketnoj borbi za Evroligu.

Majstorica između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u ponedeljak, 22. aprila 2019. godine od 19 časova.

broj komentara 0 pošalji komentar