Odbojkašice presrećne: Hvala na podršci, dokazale smo da smo najbolje

Tijana Bošković zahvalila se navijačima na podršci tokom i posle Evropskog prvenstva, na kojem je Srbija osvojila zlatnu medalju. Stefan Veljković smatra da su odbojkašice dokazale da su najbolje na svetu i da se nada da će se ponovo naći na balkonu sledeće godine, posle Olimpijskih igara u Tokiju.

Tijana Bošković, najbolja igračica na Evropskom prvenstvu, zahvalila je svim na podršci tokom i posle turnira.

"Jako sam srećna što treći put zaredom imam priliku da budem ovde na balkonu. Hvala svima koji su došli večeras, hvala na podršci koju su nam slali tokom čitavog prvenstva. Ta podrška nam je bila samo dodatni motiv da budemo još jače", rekla je Tijana Bošković.

Stefan Veljković kaže da je Srbija dokazala da je najbolja na svetu i našalila se na račun svog načina radovanja.

"Stvarno je bilo teško. Što se samog finala tiče, utakmica je bila do samog kraja neizvesna. Drago mi je što smo uspele još jednom da dokažemo i nama i svima da smo najbolje na svetu i da imamo ogromno srce i ogromnu hrabrost. Što se tiče radovanja, to dolazi prirodno iz mene i nadam se da je simpatično, rekla je nasmejana Stefana Veljković.

Stefana se zahvalila na podršci i izrazila nadu da ćemo se i sledeće sezone družiti sa odbojkašicama na balkonu, posle Olimpijskih igara u Tokiju.

Iskreno, imala sam veću tremu da izađem ovde, nego pred samo finale. Više sam se spremala za ovo, nego za utakmicu. Čast mi je i imam veliku zahvalnost našem narodu da izađemo ovde i da slavimo naša zlatna odličja. Nadam se da ćemo i sledeće godine slaviti zlato sa Olimpijskih igara, rekla je Stefana.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 10. sep 2019, 10:51) - Milojko [neregistrovani]

Bravo za uspeh

Sve čestitke za uspeh, ali da je pristup bio malo ozbiljniji i odgovorniji ukupan utisak i rezultat mogao je biti još bolji. Ali, sada, šta je tu je. Ne treba pridikovati.