Odbojkašice savladale Keniju za prvu pobedu

Odbojkašice Srbije nadigrale su Keniju sa 3:0 u trećem kolu i ostvarile prvu pobedu na Svetskom kupu koji se igra u Japanu. Naredni protivnik našeg tima je reprezentacija Argentine, sa kojom će igrati u sredu od četiri ujutro po našem vremenu.

Odbojkašice Srbije su ubedljivo savladale selekciju Kenije u meču koji je trajao svega jedan sat i sedam minuta, a rezultat po setovima je bio 25:13, 25:11, 25:17.

Kenijke su uspele samo na početku meča da pariraju našim odbojkašicama, pa čak i da povedu nakratko sa 5:3, ali potom su izabranice Aleksandra Vladisavljeva preuzele inicijativu i efikasno došle do pobede. 

Posle dva uvodna poraza, od Brazila i SAD, naše odbojkašice, koje igraju u znatno izmenjenom sastavu, došle su do prve pobede na turniru.

Ponovo najbolja u timu bila je kapiten Ana Bjelica, koja je blistala treći meč zaredom, a odlično ju je pratila Maja Aleksić.

Sledeći protivnik odbojkašica Srbije je reprezentacija Argentine, a sa njima će igrati u sredu od četiri ujutru po našem vremenu.

broj komentara 0 pošalji komentar