СНС Шутановцу: За метро консултована струка и грађани

Градски одбор Београд Српске напредне странке оцењује као скандалозно да о незнању поводом градње метроа говори председник ДС-а Драган Шутановац, указујући на то да је одговорна градска власт предвођена СНС-ом по питању метроа консултовала саобраћајну струку, а ослушкује и потребе грађана.

"Траса планирана за метро је на правцу који има највећи развојни потенцијал у граду, али и у делу града који је најоптерећенији саобраћајем", наводе београдски напредњаци, саопштено је из Градског одбора те странке.

У саопштењу се оцењује да је Шутановцу све промашај "што није на врачарском пашњаку, и од чега њему не остане 300.000 евра на рачуну".

"Надалеко познати преваранти и лажови Шутановац, Шапић, Ђилас, Вук Лимунов Јеремић и пиштољџија Јанковић, који су опљачкали грађане, сада јуришају на пуну градску касу, али уместо програма нуде мржњу и лажи", сматрају у ГО СНС-а.

Градски одбор Београда Српске напредне странке уверен је да ће грађани гласати за резултате, а "не за мржњу и лажи коју пласира лоповско-тајкунска коалиција", под вођством Мишковића.

"Поносни смо на то како Београд данас изгледа, на уштеде од 14 милијарди динара, на преко 200 уређених фасада, на пројекте реновирања болница, клиника, школа и вртића, на модернизацију путне мреже широм града, на смањену незапосленост", закључено је у саопштењу.

Шутановац, који је кандидат за градоначелника, је данас критиковао актуелну градску власт да градњу метроа планира тамо где нема ничега, на заштићеном водоизворишту и оценио да би метро који би почео од Макишког поља био "потпуни промашај".

број коментара 28 пошаљи коментар
(субота, 13. јан 2018, 23:13)
ACA [нерегистровани]

СНС Шутановцу: За метро консултована струка и грађани

Ne smeta Sutanovcu metro, vec SNS!

(субота, 13. јан 2018, 22:45)
anonymous [нерегистровани]

beograd

Beograd napreduje i to je ono sto je najvaznije a izgradnja metroa je prava stvar.

(субота, 13. јан 2018, 21:20)
Vlada [нерегистровани]

Metro

Ne razumem kritike Sutanovca,jeli moguce da se buni zbog metroa u Beogradu.Umesto da se podrzi izgradnja on gleda da se samo suprostavi pa i suvisnim argumentima,,,

(субота, 13. јан 2018, 21:05)
anonymousu [нерегистровани]

yulija

Beograd je danas prava svetska metropola, koja zasluzuje da ima metro, i verujem da ce to sto je pre bilo san danas postati stvarnost, jer danas imamo ljude koji se zaista bore i rade za dobrobit svih gradjana Srbije.

(субота, 13. јан 2018, 20:06)
Milena [нерегистровани]

Budućnost

Kako god, i gde god, Beograd zaslužuje da ima metro po uzoru na velike svetske metropole.

(субота, 13. јан 2018, 19:51)
milica [нерегистровани]

svasta

Sve i da je tacno to sto Sutanovac kaze,ja njega pitam sto oni nisu gradili metro a toliko godina su bili na vlast a kako on kaze ,on najbolje zna gde bi metro trebao da bude trasiran?

(субота, 13. јан 2018, 19:50)
anonymous [нерегистровани]

sara

Krivo mu je sto oni nisu ispunili obecanje vezano za metro dok su bili na vlasti.

(субота, 13. јан 2018, 19:17)
Nenad [нерегистровани]

Bolji život

Šta se Šutanovac meša, red je da i Beograd dobije metro.

(субота, 13. јан 2018, 19:08)
Nikola [нерегистровани]

СНС Шутановцу: За метро консултована струка и грађани

Šutanovcu je bitno da kritikuje vlast, sad da li ima razlog ili ne to nije bitno. 

(субота, 13. јан 2018, 18:55)
stevo [нерегистровани]

portreba

Svakako da metro teba Beogradu, već odavno