"Ускоро зона слободне трговине између Евроазијске уније и Србије"

Амбасадор Руске Федерације Александар Чепурин каже да ће ускоро бити успостављена зона слободне трговине између Србије и Евроазијске уније и да је још остало да се та одлука потврди на Међувладином савету.

Александар Чепурин је на свом Твитеру написао да је руски Министар економског развоја Максим Орешкин саопштио да ће Евроазијски међувладин савет ускоро донети одлуку о успостављању зоне слободне трговине између ЕАЕУ и Србије.

"Наредна седница Савета очекује се крајем априла", додао је Чепурин.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 19. феб 2019, 23:35) - anonymous [нерегистровани]

Dobra vest i u pravo vreme

Srbija je neunistiva "masa". Dok nas pritiskaju sa Zapada, evo oduska na Istoku! Znaci, po zakonima fizike -- "akcija" jednaka "reakciji".

(уторак, 19. феб 2019, 23:04) - anonymous [нерегистровани]

Hmmm?

Srbija je mala zemlja i jako siromasna tojest ,,mala riba,, koju vi zelite da progutate,, iza te Price krije se nesto drugo Koje Srbiji nikako ne odgovara i najmanje joj potrebno ,pustite nas na miru ako nas stvarno volite i Cenite ,to bi najvise voleli i bila nasa najveca korist.

(уторак, 19. феб 2019, 22:26) - anonymous [нерегистровани]

Uskoro

Ovo uskoro slušamo više od deset godina.

(уторак, 19. феб 2019, 21:20) - Рауш [нерегистровани]

Евроазија

Ово је врло добра прилика да Србија потврди своју независност и неутралност. Хвала руској браћи на пруженој прилици да будемо шта ми желимо, не што други желе.