Српска листа: Победа српског јединства

Након најновије победе српског јединства и дебакла пропагатора српског раздора, међу којима је и Бошко Обрадовић, лекција за све њих је да са таквом политиком никада и нигде неће победити, осим можда у такмичењу за стране грантове, саопштила је Српска листа.

"Нервозни јер њихов позив за бојкот није успео, чланови Савеза за Србију, албански екстремисти и неки међународни званичници не могу да сакрију своје разочарање, и лију сузе у хору", оценила је Српска листа.

Према њиховим речима, избори који су одржани у недељу били су празник српске слоге, јединства, али и победа политике председника Александра Вучића која гарантује опстанак и останак Срба на овим просторима.

"Са просечно 94 одсто подршке на северу Косова и Метохије, са око 27 одсто више освојених гласова него на прошлим изборима, српски народ је показао да су узалуд стране службе уложиле огроман новац у претходне две године са циљем рушења Српске листе, а самим тим, пропао је покушај да се раскину везе Београда и Срба на овим просторима", наводи се у саопштењу.

Како се истиче, Бошко Обрадовић и њему слични могу слободно да наставе да у "шатрама глуме пајаце, или да организују путујући циркус", али српски народ на Космету их је одавно прозрео и не жели им добродошлицу.

"Гласајући против Приштине, Срби на северу КиМ су гласали и против Обрадовића, Ђиласа, Јеремића и свих осталих којима смета српска слога", поручују из Српске листе.

број коментара 7 Пошаљи коментар
(среда, 22. мај 2019, 09:59) - Joxy [нерегистровани]

Tako i treba

Ne kaze se za dzabe "ne daj Boze da se Srbi sloze"......samo sloga pomera granice

(среда, 22. мај 2019, 09:42) - Slađa [нерегистровани]

KiM

Dokazali su da su jedinstveni i složni oko jedne važne borbe a to je borba za KiM.Nisu podlegli ni pritiscima ni provokacijama šiptarskih zvaničnika.Srbija je uz vas.

(среда, 22. мај 2019, 09:27) - Srbin [нерегистровани]

...

Imala je Srpska lista snaznu podrsku Beograda, i dobro je sto je tako, i sto je nas narod na KiM pokazao jedinstvo.

(среда, 22. мај 2019, 09:22) - anonymous [нерегистровани]

re Jasna poruka

Jaka vam je logika. Kako to onda da je izlaznost oko 40% ? Ili 40% misli kao vi,a onih drugih 60% su protiv ,a ne izlaze ? Mora da ima neko objasnjenje.

(среда, 22. мај 2019, 09:07) - Pavle [нерегистровани]

Kad ima ko da ih ujedini.

Srbi su ovaj put pokazali da mogu biti jedinstveni, kada ima ko da ih ujedini .

(среда, 22. мај 2019, 09:05) - Милан [нерегистровани]

Јасна порука

Резултати избора на КиМ су јасни показатељ шта Срби на КиМ мисле о Трајковићкој, Јакшићу, Ђиласу, Обрадовићу...

(среда, 22. мај 2019, 06:31) - Ana [нерегистровани]

Jedinsvo

Pobeda jedinstva.