Aмбасада демантује хрватске медије да је шеик био у Дубровнику

Амбасада Уједињених Арапских Емирата у Београду и дубровачки клуб су демантовали вест хрватских медија да је шеик Хамдан бин Зајед ел Нахјан боравио у Дубровнику, тако да ни он ни његово окружење нису могли да направе астрономски кафански цех од 368.000 куна.

Амбасада Уједињених Арапских Емирата у Београду саопштила је да шеик Хамдан бин Зајед ел Нахјан није боравио у Дубровнику, како су, како кажу, то пренели неки регионални медији.

Шеик ел Нахјан је, наводи се у саопштењу, у то време био на званичном састанку са премијером Јемена.

У саопштењу се наводи да је принц Ел Нахјан са јеменским премијером Маином Абдулмаликом размотрио најновији развој догађаја у Јемену и хуманитарне напоре које улажу Уједињени Арапски Емирати како би се помогло народу Јемена и нормализовала ситуација у тој земљи.

И у дубровачком клубу "Ревелин" су, како Индекс преноси, навели да није истинита информација да је друштво принца Мухамеда направило рачун од 368.000 куна.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 12. јун 2019, 23:03) - anonymous [нерегистровани]

Hrvatski mediji

Ti mediji inace cesto laziraju posecenost u Hrvatskoj od strane stranih turista i to svake godine,uz pomoc hrvatskog ministarstva za turizam. To rade da,eto kako bi se u svetu videlo da se Hrvatska sve vise posecuje sto definitivno nije istina jer ja idem na Jadran i tacno znam kakva je situacija. Turista ima zaista mnogo ali ta velika povecanja svake godine su sarena laza.