Студентски досије Небојше Стефановића први пут у јавности

Универзитет Мегатренд је оспоравање дипломе основних студија Небојше Стефановић доживео као урушавање угледа те образовне установе.

Председник Савета Универзитета Мегатренд академик Љубиша Ракић каже да је реч о непотребној политизацији која наноси штету угледу универзитета, угледу високог школства, као и угледу наше земље.

"Као председник Савета тражио сам да погледам документацију о студирању Небојште Стефановића и цео поступак је рађен по тада важећем Закону о универзитету", рекао је Ракић за Танјуг.

Та документација дата је на увид и екипи Танјуга из које се види да је Небојша Стефановић уписао Мегатренд интернешенел експерт конзорцијум лимитед 1995. године на смеру "Бизнис и менаџмент", да је слушао предавања, полагао испите, дипломирао и преузео диплому 2004. године.

Целокупан студентски досије Небојше Стефановића, коме опозиција оспорава да је завршио основне студије, али и слушао предавања и полагао испите, налази се у архиви Мегатренда. Ту су уписни образац, испитне пријаве, испитни спискови, матична књига уписаних студената, матична књига дипломираних студената.

На Мегатренду истићу да нико до сада, ћак ни они који оспоравају завршене основне студије садашњем министру полиције, није тражио увид у документацију о студирању Небојше Стефановића и да је Танјуг прва екипа која им се обратила са таквим захтевом.

На питање Танјуга да ли је Мегатренд интернешенел експерт конзорцијум лимитед имао дозволу за рад Министарства просвете, са тог универзитета одговарају да су имали све дозволе за рад.

Лидери Савеза за Србију (СзС) тврде да је министар унутрашњих послова Небојша Стефанович стекао незаконито диплому основних студија Мегатренд универзитета.

број коментара 12 Пошаљи коментар
(петак, 19. јул 2019, 10:21) - anonymous [нерегистровани]

re

Opozicija je u stanju da se uhvati za svakakvu glupost i laž i da je ponavlja po stotinu puta samo da bi zamajavali javnost.

(петак, 19. јул 2019, 10:19) - Bata Kole [нерегистровани]

kostakostic@gmail.com

I šta je tu sporno,što on ima diplomu.

(петак, 19. јул 2019, 10:13) - Bojan [нерегистровани]

Nove intrige

Sada ce opozicija morati da smislja neke nove intrige .

(петак, 19. јул 2019, 09:53) - Bojan [нерегистровани]

Istina

Stefanović je završio regularno fakultet, a sad što pojedinci pokušavaju da isti ospore, to je samo dokaz koliko mu zavide.

(петак, 19. јул 2019, 09:40) - Živana [нерегистровани]

zivana@gmail.com

Svi ovi koji osporavaju diplomu Nebojše Stefanovića, treba prvo da se zapitaju za vreme čije vlasti su privatni fakulteti počeli sa radom i koliko njih istih je taj isti ili sličan fakultet završilo! Nemojmo biti licimeri!

(петак, 19. јул 2019, 09:31) - DJo [нерегистровани]

diploma

Trazili su da vide diplomu Stefanovica, dokazano da je nije kupio, sta je sledeci korak opozicije.

(петак, 19. јул 2019, 08:53) - anonymous [нерегистровани]

Diploma

Dokazano je Stefanoviceva diploma validna.

(петак, 19. јул 2019, 08:34) - Beba [нерегистровани]

komentar

Stefanović nema čega da se stidi,nema šta da krije.

(петак, 19. јул 2019, 08:33) - sasa1 [нерегистровани]

sasa1

Dokazano! Regularno! Sta je sledeca kleveta i laz opozicije?

(петак, 19. јул 2019, 08:16) - anonymous [нерегистровани]

Sve pohvale

Molim Vas, da li moze neko da stopira ovako nesto?
Ovo je narusavanje privatnosti,zna se maticna knjiga za sta sluzi.
Ovo je stvarno nedopustivo, onda hajde da zavirimo u svaciji dosije po skolama.