Обрадовић: Апсолутне лажи Маринике Тепић

Потпредседница СНС Марија Обрадовић изјавила је да је апсолутна лаж све што је потпредседница ССП Мариника Тепић изговорила у вези са наводном трговином оружјем.

"То раде јер не могу да дођу поново на власт, врате се у фотеље и наставе да пљачкају грађане Србије, а то потврђују и последња истраживања јавног мњења што их и чини ужасно нервозним", рекла је Обрадовић за Тањуг.

Она каже да је Тепићка очигледно јако незадовољна што јој не полази за руком да убеди људе у Србији да је Александар Обрадовић херој, исти тај човек који је без пардона, пуних пет година снимао и износио из ''Крушика'' поверљива документа и фотографије о пословању и предавао их странцима, а "све то у име освете и зарад личних интереса, јер му је мајка смењена са места директора, а данас ради за фирму која је директан конкурент ''Крушику''".

Обрадовић наводи да је можда најбоље питати раднике „Крушика" да ли им је боље данас, када имају плате од 51.000 динара, или када им је директорка била мајка Александра Обрадовића и на власти Ђилас и остали, када су им плате биле 37.000, а „Крушик" пословао са милионским губитцима.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 23. окт 2019, 10:15) - anonymous [нерегистровани]

Sastanak

Marinika je sem preletanja dobra i u laznoj formi politike.Misli da je to demagogija koja ce da upali.