Додељено 121 возило за полицију и ватрогасце

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић присуствовао је примопредаји 121 возила за полицију и ватрогасце и поручио да ће МУП наставити са опремањем и модернизацијом свих организационих јединица.

Небојша Стефановић је поручио да ће, захваљујући бољим возилима, полиција и ватрогасци-спасиоци моћи још ефикасније да раде свој посао, као и да ће на тај начин грађани Србије бити безбеднији.

"Данас овде можете да видите 121 возило од чега су четири камиона за ватрогасце-спасиоце, а остала возила ће бити намењена за различите јединице полиције. Драго ми је да наше колеге више не возе аутомобиле који су прешли и по 250.000 или 300.000 километара, који су били неусловни и у лошем стању, како смо могли да видимо пре неколико година", навео је Стефановић.

Како се наводи у саопштењу МУП-а, са улагањем у полицију, очекују се и бољи резутати.

"Трудимо да јединице полиције имају савремена возила, да имају добре услове за рад и да поред свега оног што набављамо за њих, обезбеђујемо да људи у полицији имају поштовање своје државе, а самим тим наравно очекујемо од њих и боље резултате", навео је министар.

Истиче да је, захваљујући добром раду полиције и ономе што је урадила у борби против организованог криминала и корупције, Србија стабилнија и безбеднија, као и да из тих разлога инвеститори више долазе у нашу земљу.

"Наставићемо током године са опремањем наших јединица, наставићемо са изградњом објеката и хоћемо да овај циклус, којим показујемо и поштовање према полицајцима, стално траје. Да се сваке године инвестира све више и да тиме покажемо да даноноћни рад, по свим временским условима, и те како ценимо", поручио је Стефановић.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 27. јан 2020, 13:37) - anonymous [нерегистровани]

Lepo je ovo videti i čuti...

Samo neka policija i agencija za Bezbednost i Tehnički pregleda otvori oči i ne dozvole onim vozilima na međunarodnom saobraćaju, da u onakvom stanju puštaju prevoznike da nas "STIDE" na zapadu,a ovi jedva čekaju da nam se smeju i još više nas umalovažavaju!