Полицијски службеник ухапшен у Зубином Потоку

Косовски полицијски инспекторат (ПИК), односно истражитељи Одељења за истраге, у поподневним часовима ухапсили су полицајца у Зубином Потоку, настављајући јучерашњу акцију спроведену у више средина на северу Косова и Метохије.

Ухапшен је полицијски службеник Б. Т., наводи се у саопштењу инспектората.

Јучерашњој операцији и данашњем хапшењу претходила је вишемесечна истрага инспектората и косовске полиције, предвођена специјалним тужилаштвом, због сумњи у умешаност полицијских службеника и цивила у кривична дела попут "учешћа или организовања криминалне групе", "кријумчарења робе", "злоупотребе службеног положаја", "подмићивања" и другом, додаје се у саопштењу.

У јучерашњој акцији ухапшено је 19 полицајаца и девет цивила.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 31. мај 2019, 17:49) - anonymous [нерегистровани]

Policija

Nisam siguran da su policajci cisti 100 posto? Kosovo je inace puno korupcije sverca robe i krominala loji se sprovodi uz odobrenje vlasti i policije. Znaci svaki policajac je potencijalni krivac pa makar to bio i Srbin. Obzirom da se to dogadja i u kod nas u centralnoj Srbiju do slucaja da policajci navlace fantomke i pljackaju post u Bagrdanu kod batocine , mogu zamisliti sta se sve dole dogadja.
I Srbi i Albanci su veoma slozni u svercu i to nema nikakvih problema ali istovremeno i znaju jedni o drugima i lako mogu da odaju jedne druge,, bez obzira dali su civili ili policajci.

(среда, 29. мај 2019, 22:48) - anonymous [нерегистровани]

Sta reci

Niko se i ne buni. Izgleda da smo mi Srbi mazohisti.