Нападнути радници новосадске "Чистоће"

Неколико грађана око 14 часова физички је напало раднике новосадске "Чистоће" у градском насељу Петроварадин.

Из новосадског ЈКП "Чистоћа" наводе да је екипа радника нападнута у Ливадској улици када је камион тог предузећа у покушају да прође поред неколицине непрописно паркираних возила прешао преко травњака на јавној површини, преноси портал 021.rs.

Додаје се да је у физичком нападу неколико грађана на екипу ЈКП 'Чистоћа', један од радника претучен и да је на терен изашла екипа Хитне помоћи.

Како 021.rs наводи, у питању су лакше повреде.

Истиче се да су полицајци изашли на терен и сачинили записник и да је истрага поводом тог инцидента у току.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(петак, 07. јун 2019, 08:28) - Smederevac [нерегистровани]

Istina

Osudjujem nasilje ali nisu ni radnici komunalnih preduzeca cvecke. Svakodnevno vidjam bezobrazluk sa njihove strane. Sta hoce to ubace u kamion a sta nece ostave. Uvek imaju izgovor za to. Gvozdje, limove ne ostavljaju pa makar imalo i 100 kila parce. S druge strane i gradjani su postali bezobrazni pa misle da su radnici Komunalnog svemocni. Obe strane su pomalo krive...

(петак, 07. јун 2019, 02:06) - anonymous [нерегистровани]

Travnjak NIJE da bi se vozila kretala po njemu...

...i unistavala ga. Absolutno osudjujem nasilje, ali me raduje cinjenica da u NS gradjani brinu o izgledu svog grada za razliku od Nisa i jos mnogih drugih.

(четвртак, 06. јун 2019, 19:10) - anonymous [нерегистровани]

POLICIJA

kod nas treba prisustvo policije u svakom poslu,cistaci ulica,pauk sluzba,taksisti,kontrolori karata,vozaci autobusa,domovi zdravlja...