Жика Николић нападнут током снимања, ухапшен нападач

Мионичка полиција је ухапсила мушкарца који је јуче, пред почетак емисије "Жикина шареница", која се емитовала уживо из Мионице, песницом ударио аутора и водитеља те емисије Живорада Николића, објавило је Удружење новинара Србије.

Ухапшен је Слободан П. (50) из мионичког села Санковић. Он је пред почетак емисије, око 9.30 часова, трактором улетео у пешачку зону, где су се одвијале припреме за почетак емисије, објављено је на сајту УНС-а.

Возач је трактором оборио постављену жардињеру и великом брзином ушао у пешачку зону, и на тај начин угрозио безбедност око 30 људи који су дошли на снимање емисије.

Онда је пришао аутору емисије Жики Шареници и песницом га ударио у пределу главе. Николић, на срећу, није задобио повреде, а тракториста му је упутио више погрдних речи, међу којима је, како се сазнаје: "Ј***м ти мајку педофилску."

Наводно је Николић у први мах помислио да је човек који је био на трактору дошао да га поздрави, међутим, он га је, чим му је пришао, ударио песницом у главу.

Инцидент се догодио пола сата пред почетак емисије. Мионичка полиција је врло брзо ухапсила Слободана П. због постојања основане сумње да је извршио кривично дело изазивање опште опасности.

Према незваничним сазнањима, ухапшени има психичких проблема и 2017. године му је изречена мера психијатријског лечења.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(понедељак, 10. јун 2019, 20:09) - Djekna [нерегистровани]

Teroristicki napad

Traktorom u masu

(понедељак, 10. јун 2019, 20:04) - anonymous Sreten [нерегистровани]

Žikina arogancija je ponekad vidljiva gledaocima

Možda je sramota tako rešavati stvari pesnicama. Žika je odavno voditelj, ali je jako arogantan i bezobrazan te tako zna da ponižava sirotinju. Ja sam se više puta ljutio kada sam gledao njegovo ponašanje na TV..Ko zna zašto ga je ovaj čovek tresnuo.

(понедељак, 10. јун 2019, 19:06) - anonymous [нерегистровани]

Срамота

Психијатријски случај вози трактор и улази истим у пешачку зону! Земљо отвори се. Јел та држава има неке институције и ако има где су одговорни? Ово је ништа шта се могло десити.

(понедељак, 10. јун 2019, 18:38) - anonymous [нерегистровани]

odlično

I meni je drago.

(понедељак, 10. јун 2019, 16:26) - Vidan [нерегистровани]

Komentar

Drago mi je što je napadac brzo uhapšen.