Ухапшени због сумње да су кукурузом гађали аутомобиле на ауто-путу

Три особе су ухапшене због сумње да су са надвожњака код Врбаса бацале на коловоз стабљике кукуруза и бетонски блок и тако оштетиле седам аутомобила.

Полиција је ухапсила М. Р. (1998), М. Д. (1998) и Л. Н. (1999) из Врбаса, због постојања основа сумње да су учинили кривично дело угрожавање јавног саобраћаја опасном радњом и опасним средством, саопштио је МУП.

Сумња се да су ноћас, око два сата, на ауто-путу Београд–Суботица са надвожњака код Врбаса бацали на коловоз стабљике кукуруза и бетонски блок и тако проузроковали оштећења на седам аутомобила.

Ефикасним оперативним радом, полиција је расветлила овај догађај и идентификовала осумњичене који ће бити приведени надлежном јавном тужиоцу.

Сумња се да је са њима био и малолетни Врбашанин, који ће бити саслушан у присуству родитеља и представника Центра за социјални рад, саопштио је МУП.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(среда, 21. авг 2019, 08:52) - anonymous [нерегистровани]

Vaspitanje

Bacali su klipove kukuruza i betonske blokove upravo zbog toga sto su hteli da ostete automobile i izazovu posledice opasne po zivot. Tu nikavo vaspitanje ne pomaze.

(уторак, 20. авг 2019, 20:48) - Dragan [нерегистровани]

To je toliko opasno da se moze poistovetiti sa pokusajem ubistva.

Bacanje betonskog bloka na automobil koji vozi brzinom 120-140 km/h jeste pokusaj ubistava u svakoj pravnoj drzavi a na Srbiji je da pokaze i dokaze da to jeste sa adekvatnim zatvorskim kaznama..................

(уторак, 20. авг 2019, 18:14) - anonymous [нерегистровани]

Cestitke za efikasnost policije

A za izgrednike, zna se. Najstroza moguca kazna.

(уторак, 20. авг 2019, 18:11) - svemirska unija [нерегистровани]

naslov

Izuzetno opasno i neodgovorno!
Ali ne mozes ti da krivis roditelje za to. Kriv je pojedinac i u velikoj meri je odgovorna drzava jer nije izvela na pravi put te mladice. Razumes?

(уторак, 20. авг 2019, 17:48) - anonymous [нерегистровани]

Imaju li mozga ?

To je toliko opasno da se moze poistovetiti sa pokusajem ubistva. Ne mogu da verujem da nekome takva budalastina moze da padne na pamet.

(уторак, 20. авг 2019, 17:37) - anonymous [нерегистровани]

Kad

Nisu znali da vaspitaju sada neka plate za,, mezimca,,