Трампов нови слоган: Изгради зид и пашће криминал

Председник САД Доналд Трамп представио је на Твитеру "нови слоган Републиканске партије за наредне две године" за који је, користећи само велика слова, навео да гласи "ИЗГРАДИ ЗИД И ПАШЋЕ КРИМИНАЛ!"(BUILD A WALL & CRIME WILL FALL!).

"ИЗГРАДИ ЗИД И ПАШЋЕ КРИМИНАЛ! Ово је нови слоган, за наредне две године док зид не буде завршен (сада се још гради), Републиканске партије. Користите га и молите се!", поручио је Трамп на овој друштвеној мрежи, мислећи на зид на граници САД са Мексиком који би требало да заустави улазак илегалних миграната на америчку територију.

Слоган је још једном поновио у посебном твиту, а претходно је оценио и да постоји "велико јединство у Републиканској партији".

"Желе да, једном за свагда, ставе тачку на криминал и дроге који могу да се зауставе! Погранична безбедност и зид. Нема дилеме!", навео је Трамп.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 23. јан 2019, 18:41) - anonymous [нерегистровани]

apsolutna podrska

gospodina predsednika SAD Donaldu Trumpu.Svako normalan zna da je Trump u pravu ali nekima ne odgovara da Amerika bude sigurna zemlja da se u njoj normalno zivi.jedini predsednik do sada koji misli dobrobit svakom pojedincu u Americi.Bravo predsednice.