Бред Пит у америчком Конгресу

Бред Пит дошао на Капитол Хил у посету америчком Конгресу. Холивудски глумац затражио подршку за пројекат намењем најугроженијим становницима Њу Орлеанса.

Популарни амерички глумац затражио је од председнице Представничког дома Ненси Пелоси подршку за акцију помоћи становницима Њу Орлеанса који су остали без кућа у налету урагана Катрина у августу 2005. године.

Бред Пит је од Конгреса тражио подршку за пројекат под називом "Учини праву ствар" намењен најугроженијим становницима Њу Орлеанса који су у налету урагана Kатрина остали без својих домова и још увек живе у привременом смештају.

"Хвала председници што нам је отворила врата да дођемо и разговарамо о обнови Њу Орлеанса. Мислим да имамо модел који се може применити на целу земљу", рекао је Бред Пит након посете америчком Конгресу.

Бреду Питу је за 150 кућа потребно нешто више од 20 милиона долара. Ураган Катрина је протутњао јужним америчким државама у августу 2005. године

Погинуло је готово две хиљаде људи,а материјална штета од 80 милијарди долара највећа је коју је икад нанела нека временска непогода.

Улога у филму "Чудесан случај Бенџамина Батона" коју тумачи Бред Пит и која је пре десетак дана номинована за Оскара, смештена је управо у Њу Орлеанс.

број коментара 0 Пошаљи коментар