Прилика за младе да усаврше вештине конкурисања за посао

Фондација Новак Ђоковић и магазин "Оригинал" организују ХР конференцију "Оригинални разговори" на којој ће више од 150 младих моћи да се упозна са процесом интервјуа за посао или наће прво запослење.

ХР менаџери из водећих компанија из земље и региона кандидатима ће говорити о томе како да напишу добру радну биографију и мотивационо писмо, као и шта је важно истаћи током разговора за жељену позицију.

"У оквиру огласа за тражену позицију, свака компанија ће нагласити за којим пословним профилима има потребу и шта од квалификација је потребно да испуњава. Симулација интервјуа на конференцији састојаће се из стручне анализе наступа учесника, али и конкретних савета ХР стручњака о томе како да усаврше своје професионалне вештине", саопштено је из Фондације Новак Ђоковић.

Конференција ће бити одржана 22. фебруара а пријаве су отворене на сајту originalmagazin.com и трајаће до попуњавања места. 

Други по реду "Оригинални разговори" намењени су младим људима између 22 и 30 година, студентима завршних и мастер студија и онима који праве прве кораке у професионалној каријери.

Учесници "Оригиналних разговора" ући ће у базу кандидата за запослење свих компанија које учествују на конференцији.

број коментара 0 Пошаљи коментар