Велико интересовање за овогодишњи Копаоник бизнис форум

Припреме за 26. Копаоник бизнис форум приводе се крају. Месец дана пред почетак "српског Давоса" влада највеће интересовање до сада и очекује се више од 1.300 учесника, наводе организатори.

Током четири дана трајања Форума, од 3. до 6. марта, у Хотелу "Гранд" на Копаонику, биће одржано 26 панела, шест специјалних догађаја и три пленарне сесије.

"Све је спремно за овогодишњи Копаоник бизнис форум. Током четири дана настојаћемо да пружимо одговоре на неколико питања, а кључно ће бити како постићи робусни раст у наредном периоду и обезбедити бржу конвергенцију са просечним стандардом Европске уније. Ове године имаћемо велики број учесника из региона, а поред македонских привредника, учествоваће и делегације из Босне и Херцеговине, Црне Горе и Хрватске, а жеља је да остваримо циљ да Форум и даље буде најважнији регионални догађај у години", каже Александар Влаховић, председник Савеза економиста Србије и председник Програмског одбора КБФ.

Специјални гост 26. Копаоник бизнис форума биће Гери Џејкобс, председник Светске академије науке и уметности, који ће првог дана Форума одржати специјално предавање.

Централна тема Форума биће "Србија десет година после велике рецесије: Снажан раст као императив".

Копаоник бизнис форум организује Савез економиста Србије у партнерству са компанијом "Мастеркард".

број коментара 0 Пошаљи коментар