"Кар гоу" наставља да пружа услугу преко Удружења грађана

Компанија "Кар гоу" и новоосновано удружење грађана "Кар гоу" потписали су уговор, који ће омогућити да сви корисници овог превоза наставе да га користе као чланови удружења.

Директор компаније Вук Губеринић сматра да Закон о превозу путника "ни на један начин не обавезује 'Кар гоу', јер он није ни такси, нити је јавни превоз", па од Министарства саобраћаја није ни затражена никаква дозвола.

Како је рекао председник удружења Александар Вучић, чланови удружења биће и корисници и партнери који пружају услуге превоза, учлањивање је бесплатно, а накнаде ће се наплаћивати електронски.

"Удружење 'Кар гоу' неће наплаћивати чланарину, непрофитно је и неће узимати никакав кеш", каже Вучић.

Досадашњи корисници "Кар гоу" апликације њеном обновом прихватаће да буду чланови удружења.

Вучић је рекао да удружење до сада има 50.000 чланова а да очекује да ће их бити 250.000, колико је корисника апликације било у последње три године рада "Кар гоуа".

Директор "Кар гоу" компаније Вук Губеринић рекао је да је овако показано да "остају одговорни према грађанима, а да ће удружење 'Кар гоу' показати да је лојално према грађанима и да ће увек бити ту када им је потребна помоћ".

Додао је да се "без иједног компромиса наставља борба да се грађанима пружи алтернативна услуга и избор" када је у питању "мобилност на иновативан начин".

број коментара 0 Пошаљи коментар