РТС на постављању првих носача галерије у Грделичкој клисури

На јужном краку Коридора 10 почели су завршни радови на санацији косине и градњи галерије на улазу у Грделичку клисуру, на месту где је дошло до обрушавања око 100 метара бетонске потпорне конструкције. Екипа РТС-а присуствовала је постављању првих носача будуће галерије.

На градилишту кажу да би у зависности од временских прилика сви носачи требало да буду постављени за десетак дана.

У десној галерији су побијени сви предвиђени шипови. Урађено је 30 метара новог потпорног зида и припрема се градња још око 30 метара.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(среда, 20. феб 2019, 15:19) - Петар [нерегистровани]

Вила бродарица

У реализацији великих и монументалних грађевина и кроз историју је било проблема, нпр чувена "Вила бродарица" приликом градње на Дрини ћуприје, па она је ипак изграђена и дан данас пркоси времену, стоји на свом месту и вековима користи људима са једне и друге обале Дрине.

Куд је прошла пруга Београд - Бар, верујем било је и тамо проблема, а она је ипак изграђена, није у року али то је већ заборављено и ено још служи.

Тако ће бити и са овим грађевнама.

(среда, 20. феб 2019, 00:17) - nb [нерегистровани]

Ipak ce biti nesto cega ranije nije bilo

I pored svih poteskoca i svih kritika, Srbija ce imati auto puteve koje nikada ranije nije imala. Najlakse je kritikovati, ali ne treba bez ponudjenog resenja. Treba konstruktivno kritikovati za dobrobit projekta. Ali, treba takodje i pohvaliti kad se nesto postigne. Moramo verovati u svetliju budocnost. Bez vizije narodi nestaju.
Poz.

(уторак, 19. феб 2019, 23:27) - anonymous [нерегистровани]

Skadar na Bojani

Nema jasnih rokova kada ce biti radovi zavrseni, jasno pokazuju da se tamo posao ne vodi kako treba. Onaj ko zna sta radi, zna da kaze i koliko ce radovi da traju. Cenu niko ne pominje, ali je jasno da svi gradjani Srbije solidarno snose ove troskove. Nema vise populistickih izjava nadleznog ministarstva koje izgleda nije ispunilo svoje obecanje da ce biti na gradilistu dok radovi ne budu gotovi...

(уторак, 19. феб 2019, 22:34) - anonymous [нерегистровани]

Autoput

Jel to ona deonica koja je trebala biti u funkciji do Nove godine, da,tacno,nisu reklli koje:-)