"Ер Србија" појачала кабинску и летачку посаду

Компанија "Ер Србија" запослила је више од сто нових чланова кабинске посаде, као и 21 млађег копилота на АТР и "ербас" авионима чиме се припремила за најављено проширење мреже у редовном и сезонском саобраћају са 21 линијом, од којих је девет из Београда, а 12 из Ниша.

Из "Ер Србије" наводе да су истовремено организовали школовање за своје пилоте, од којих је њих 11 испунило услове да буду унапређени у позицију капетана или пређу на други тип летелице.

Поред тога, покренут је процес селекције нових персера, односно вођа кабинске посаде, који ће се до средине јуна бирати међу кабинским особљем.

Генерални директор "Ер Србије" Данкан Нејсмит наводи да су најбољи појединци из компаније добили шансу да напредују, а да су истовремено појачали своје редове младим и квалификованим кадровима које су запослили.

"Предстојећи период за нас је изузетно важан. Најзначајније повећање броја дестинација до сада јесте резултат напорног тимског рада и уверен сам да ћемо, уз подршку нових чланова тима, сигурно бити задовољни резултатима", изјавио је Нејсмит, наводи се у саопштењу "Ер Србије".

Национални авио-превозник од јуна ће повезати Београд са – Кијевом, Мадридом, Барселоном, Ријеком, Краснодаром, Хелсинкијем, Каиром, Ницом и Задром.

Средином јула, "Ер Србија" успоставља и 12 нових линија из Ниша до Нирнберга, Франкфурта (Хан), Хановера, Фридрихсхафена, Карслруеа, Салцбурга, Рима, Болоње, Будимпеште, Гетеборга, Љубљане и Тивта.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 18. мај 2019, 13:16) - anonymous [нерегистровани]

Super je to...

Samo bi "airserbia" trebalo i da omogući low cost letove i da poboljša uslugu, jer sa trenutnom, teško da mogu da budu konkurentni, naročito na linijama ex yu država.

(субота, 18. мај 2019, 12:20) - FORum LIvii [нерегистровани]

Kudeje taj NIS ?

Средином јула, "Ер Србија" успоставља и 12 нових линија из Ниша
Ovo je realizacija obecanja vlade za jacanje aerodroma Nis.Otvaranjem ovoh novih linija , omoguci ce lakse i cesce putovanje nasih gradjana iz ovog dela Srbije koji zive i rade u inostranstvu, putovanje njihovih porodica i rodbine.Laksa putovanja poslovnih ljudi i roba sto omogucava nove investicije.
Ove linije ce otvoriti nove mogucnosti za jacanje banjskog , lovnog i zdravstvenog turizma.Sada je na turistickim organizacijama da iskoriste ove nove mogucnosti i pogodnosti.