Четвородневна "инспекција" Зоранe Михајловић на Коридору 10

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић боравиће од среде до суботе на источном краку Коридора 10.

Током боравка на источном краку Коридора 10 Михајловићева ће са сарадницима бити свакодневно присутна на градилишту на последњој деоници у изградњи, Банцарево-Црвена Река, и имати састанке у кампу у Белој Паланци са извођачима радова и осталим учесницима у пројекту.

Током посете источној Србији, поред контроле радова на Коридору, потпредседница Владе разговараће и са начелницима округа, са локалним самоуправама из Пиротског и Топличког округа, са представницима Слободне зоне Пирот, и имати састанке са државним и јавним предузећима из ресора.

Предвиђени су, између осталог и састанци и заједнички обиласци деоница источног крака Коридора 10 са регионалном директорком Европске инвестиционе банке за Западни Балкан Дубравком Негре, са шефом Канцеларије Светске банке у Србији Стивеном Ндегвом и министром транспорта, информационих технологија и комуникација Бугарске Росеном Желјазковим.

Михајловићева ће обићи и радове на изградњи станова за снаге безбедности у Врању и проверити функционисање саобраћаја у летњој сезони на деоницама Коридора 10 кроз Грделичку клисуру, које су у мају пуштене у саобраћај.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 16. јул 2019, 12:43) - Vlatko [нерегистровани]

Gde su profesionalni Inspektori!?!?

Nije mi jasno zasto ona mora da ide u tzv; " Inspekciju"!? Zar ova drzava nema profesionalnih inspektora koji bi redovno obilazili gradjevinske projekte, uzimali i kontrolisali uzorke i uspostavljali stanje izgradnje!? Ovakva "inspekcija" moze kasnije svima da nam se razbije o glavu ukoliko se uspostavi da je Koridor uradjen neprofesionalno i bahato samo da bi zadovoljili njenu " inspekciju" a mi naknadno treba da placamo popravke i zakrpe!