Сајам лова, риболова, ловног туризма и наутике у Крагујевцу

На крагујевачком Шумадија сајму почиње 11. Сајам лова, риболова, ловног туризма и наутике, под покровитељством Града. Манифестацију организује предузеће "Метеор стил", у сарадњи са Ловачким савезом Централне Србије и Шумадија сајмом. Сајам траје до 26. маја.

Сајам лова, риболова, ловног туризма и наутике прилика је да се Србија и Шумадија представе и у овој области.

Велики број туриста и љубитеља спортског лова и риболова из Србије и суседних земаља упознаће лепоте и природна богатства наше земље.

Током четири сајамска дана представиће се четрдесетак излагача који ће посетиоцима понудити ловачки и риболовачки прибор, опрему и муницију, као и организације и агенције из области ловног туризма и наутике.

"Застава оружје представиће комплетан програм оружја", рекао је Драгољуб Димовски, организатор сајма. "Ми смо оружарски град, то је нешто што је предност на остале градове где Застава не постоји. Биће трговаца ловачком и риболовачком опремом, конфекционара...,  тако да сматрам да ће овај сајам показати како треба организовати, направити и победити на таквој манифестацији." 

Посебан акценат ове године је на ловном туризму па ће се многи излагачи представити  са програмом ловног туризма и националних паркова.

Осим богате излагачке понуде и бројних сајамских попуста посетиоце очекује и садржајан пратећи програм. Стручна предавања, трибине, изложба ловачких паса и незаобилазна сајамска атракција, такмичење у кувању ловачког гулаша.

број коментара 0 Пошаљи коментар