Нови клинички центар у Крагујевцу

Министар здравља Зоран Станковић током посете Крагујевцу најавио да ће пројекти за изградњу четири Клиничка центара у Србији бити завршени до септембра, после чега ће почети изградња.

Приликом посете Крагујевцу, министар здравља Зоран Станковић најавио је за септембар завршетак пројеката за изградњу четири  Клиничка центара у Србији.

Са пројектантом, фирмом  "Алтијери" из Италије која је пробила рокове  почетка изградње за шест месеци договрено је да исплати пенале, који само за Клинички центар Београд износе 135 хиљада евра.

Клинички центар у Крагујевцу градиће се средствима Министарства здравља од 120 милиона динара и из кредита Европске инвестиционе банке од 30 милиона.

Министар Станковић најавио је да ће у опремању новог крагујевачког  Клиничког центра учествовати и Град који ће обезбедити комплетну инфраструктуру.

Здравство у Крагујевцу добиће и нову ангио-салу за коју Министарство издаваја 80 милиона динара, а предвиђена је реконструкција психијатрије, опремање онкологије и изградња Здравствене станице број 4.

Министар Станковић званично ће отворити нову ангио-салу за интервентну неурорадиологију, у чије је опремање уложено 85 милиона динара.
број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 01. авг 2011, 10:11) - anonymous [нерегистровани]

zaposleni

Istina je da nije tačno da gospodin Obradović ne dolazi na posao.Svakog Meseca od 22 radna dana, po preciznoj evidenciji, na poslu je prisutan minimum deset dana.Pa je neozbiljno pripisivati mu da uopšte ne dolazi na posao.Nije poenta u tome da se na posao dolazi svaki dan, već volj i želja da se efikasno radi kad si na opslu.

(субота, 30. јул 2011, 19:06) - beba [нерегистровани]

Videcemo i to...

Daj boze, da se zapocne ta izgradnja Kc-a u Kragujevcu, jer u ovom gradu je to stvarno potrebno. Unapred hvala,ministru.

(петак, 29. јул 2011, 16:33) - Jelena [нерегистровани]

Kamo lepe sreće

Ali nema od ta posla ništa. Sve dok direktor KC prima tri poslaničke plate, a na posao dolazi jednom nedeljno, KC neće imati ni osnovnih sredstava za rad. Nema pranja ruku, nego da se odgvorni pozovu na odgovornost.