Временска прогноза - 19. јануар

Облачно и хладније, местимично с кишом, у планинским пределима са снегом. Температура до 5 степени.


Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

18.01.2019. Петак: Претежно облачно, местимично са слабом кишом. На југу и југоистоку ће се задржати већи део дана суво са сунчаним интервалима. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено јак, јужни, у скретању на северни и северозападни. Највиша  температура  од  3 до 11 степени. Увече и у току ноћи снег се очекује понегде и у нижим пределима.Упозорење: Отапање снежног покривача, вероватноћа: 90%

19.01.2019. Субота : Умерено и потпуно облачно, хладније, у нижим пределима местимично са кишом, у брдско-планинским са снегом. На северу и западу током дана киша ће и у нижим пределима прећи у снег. Ветар слаб и умерен, североисточни и источни. Најнижа температура од -5 до 0 , а највиша дневна од 0 до 5 степени. 

20.01.2019. Недеља: Претежно облачно,  местимично са слабом кишом и суснежицом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, југоисточни, крајем дана у скретању на северозападни. После подне и крајем дана престанак падавина очекује се најпре на северозападу.  Најнижа температура од -3 до 1, највиша дневна од 1 до 5 степени.               

21.01.2019. Понедељак: Ујутро понегде по котлинама краткотрајна магла. Током дана умерено и потпуно облачно и углавном суво. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од -5 до 1, највиша дневна од 0 до 4 степена.               

22.01.2019. Уторак: Наоблачење са кишом и снегом које ће ујутро захватити југозападне крајеве  током дана ће се проширити и на остале. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни. Најнижа температура од -3 до 0, највиша од 1 до 5 степени.         

број коментара 0 Пошаљи коментар