Временска прогноза - 27. фебруар

Претежно сунчано, поподне облачно, понегде слаба киша. Температура до 12 степени.

 Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

26.02.2019. Уторак Умерено до потпуно облачно, увече и током ноћи местимично са слабим падавинама (кишом и снегом), углавном у централним и јужним пределима. Ветар слаб и умерен, у Неготинској Крајини јак, повремено и олујни, северозападни, после подне у појачању и у осталим крајевима. Највиша температура од 8 до 15 степени.

27.02.2019. Среда Умерено облачно и у већем делу суво, само ујутро и пре подне у јужним крајевима местимично слабе падавине (киша и снег). После подне и увече постепено разведравање најпре на северу. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на планинама повремено јак, северни и северозападни, увече у слабљењу и скретању на јужни и југозападни. Најнижа температура од  0 до 4, а највиша од 7 до 12 степени.

28.02.2019. Четвртак Ујутро понегде слаб мраз. Током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на истоку Србије повремено и јак, западни и југозападни. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 12 до 19 степени. 

01.03.2019. Петак Ујутро понегде слаб мраз. Пре подне претежно сунчано. После подне постепено наоблачење, које ће захватити најпре северне и западне крајеве, условљавајући увече и током ноћи местимично слабе падавине (у нижим пределима кишу, на високим планинама снег). Ветар слаб и умерен, у Војводини и на истоку повремено и јак, западни и северозападни. Најнижа температура од -1 до 8 , а највиша од 14 до 16 степени.     

02.03.2019. Субота Променљиво облачно, местимично са слабом кишом, на вишим планинама са слабим снегом углавном у централним и јужним крајевима. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 1 до 5 , највиша од 10 до 13 степени.

број коментара 0 Пошаљи коментар