Временска прогноза - 13. април

Облаци су прекрили целу Србију и за сада не планирају да нас напусте. Кишовито време и наредна три дана. Биће услова и за краткотрајне пљускове с грмљавином, а на планинама ће падати слаб снег. Сутра ујутро од 4 до 9, током дана до 15 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)

12.04.2019. Петак Изнад већег дела облачно са слабом кишом, само на југу и југоистоку променљиво облачно, повремено са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. У вишим планинским пределима снег. Више падавина очекује се на истоку Србије. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Највиша температура од 10 на северу до 17 степени на југу и истоку.

13.04.2019. Субота Претежно облачно, понегде са слабом кишом, а на југу и истоку Србије после подне уз променљиву облачност и локалним пљусковима. У вишим планинским пределима  повремено слаб снег. Ветар слаб до умерен, северни. Најнижа температура од 4 до 9, највиша од 11 до 15 степени.

14.04.2019. Недеља Претежно облачно, местимично с кишом и локалним пљусковима, који понегде могу бити праћени грмљавином. У вишим планинским пределима повремено слаб снег. Ветар слаб до умерен, северних праваца. Најнижа температура од 5 до 8, највиша од 13 до 16 степени.

15.04.2019. Понедељак Променљиво облачно, местимично с кишом и локалним пљусковима, који понегде могу бити праћени грмљавином, у вишим планинским пределима повремено слаб снег. На северозападу Србије суво уз дуже периоде сунчаног времена. Ветар слаб и умерен, северних праваца. Најнижа температура од 5 до 8, највиша од 13 до 16 степени.

број коментара 0 Пошаљи коментар