Trampovo upozorenje: Kim Džong Un rizikuje da izgubi sve

Lider Severne Koreje Kim Džong Un ne želi da poništi specijalnu vezu sa predsednikom SAD ili da se meša u američke predsedničke izbore u novembru, upozorio je Donald Tramp.

Predsednik SAD Donald Tramp poručio je na Tviteru da severnokorejski lider Kim Džong Un rizikuje da izgubi sve, nakon što je Severna Koreja izvela je još jedan "veoma značajan" test na poligonu za lansiranje satelita.

"Kim Džong Un je previše pametan i ima previše da izgubi, zapravo sve, ako se ponaša neprijateljski", poručio Tramp, prenosi Rojters.

Naveo je da je Kim sa njim potpisao sporazum o denuklearizaciji, podsetivši na njihov prvi samit u Singapuru 2018. godine.

"On ne želi da poništi specijalnu vezu sa predsednikom SAD ili da se meša u američke predsedničke izbore u novembru", napisao je Tramp.

broj komentara 4 pošalji komentar
(ponedeljak, 09. dec 2019, 07:51) - anonymous m-l [neregistrovani]

mesanje

nije fer mesati se u posao drugih drzava naravno i ne u poslove amerike jer i oni se ne mesaju i nemaju nikakve veze i pritiske u drugim zemljama i zato ucimo od prave demokracke zemlje

(ponedeljak, 09. dec 2019, 02:03) - anonymous [neregistrovani]

Ћуран

И ми ћурана за сахране и свадбе имамо - тако то звучи. Нити се добија све, нити се не губи ништа, нисам ја реторички оксиморон, већ симпатична реченица, стилска фигура. Хваталица за новинаре и знатижељне.

(nedelja, 08. dec 2019, 23:00) - Mile [neregistrovani]

Upozorenje

Gospodine Tramp što vi neuništite vaše atomsko naoružanje da nema to vi bi ga dosad pojeli.

(nedelja, 08. dec 2019, 19:53) - Miša [neregistrovani]

Maa, dajte molim vas gosp. Tramp

Predsednik Kim samo vežba i nikog nije ni okrznuo!