Lavrov: Hteli smo da objavimo komunikaciju sa SAD, ali Vašington je to blokirao

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je da je Rusija spremna da objavi dokumenta nastala između 2016. i 2017. godine, kojima će osloboditi Moskvu optužbi da se mešala u američku politiku. Lavrov je rekao da SAD, međutim, blokiraju takve objave.

Sergej Lavrov se obratio novinarima na konferenciji sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom.

"Predložili smo našim kolegama da, kako bismo odbacili sve sumnje koje su neosnovane, objavimo ovaj kanal korespodencije od oktobra 2016. do novembra 2017, kako bi sve bilo jasno", rekao je Lavrov na konferenciji za medije.

Dodao je da je, međutim, administracija SAD to odbila.

broj komentara 5 pošalji komentar
(sreda, 11. dec 2019, 10:25) - anonymous [neregistrovani]

Re: Zasto postujete njihovu odluku

Postuju njihovu odluku zato sto svi imaju putera na glavi. I oni imaju dokumenta koje bi Amerikanci mogli da objave i to im ne odgovara. Postoje odredjeni bilateralni dogovori i kodeksi ponasanja. Postuju ih i jedni i drugi da sami sebi ne bi naudili. Zato ne objavljuju...

(sreda, 11. dec 2019, 00:05) - anonymous [neregistrovani]

Српски језик.

Каже се: друго и није било очекивано.

(utorak, 10. dec 2019, 23:31) - Djekna [neregistrovani]

Trump

Ne razumem zašto bi Trampova administracija odbila da se objavi korespodencija koja bi mu pomogla da se liši optužbi da mu je Rusija, mešanjem u izbore, pomogla da dodje na vlast? Nema ni smisla ni logike

(utorak, 10. dec 2019, 22:37) - anonymous [neregistrovani]

Drugo nije bilo ni

za ocekivati.

(utorak, 10. dec 2019, 20:44) - anonymous [neregistrovani]

Zašto poštujete njihovu odluku?

Ne razumem zašto poštujete njihovu odluku. Vi i Ameri kao ono u crtanom filmu "nema ovoga, ni ovoga, ni ovoga, ni ovoga..." Kakva pravila kad se jedna strana ne drži nikakvih pravila. Objavite!