Zatvaraju se ulice oko Skupštine zbog mitinga

Zbog skupa SNS-a na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije, od večeras u 22 sata do sutra u ponoć, za saobraćaj će biti zatvorene ulice oko zgrade parlamenta. Linije koje prolaze ovim potezom biće preusmerene na alternativne trase.

Zatvaraju se Trg Nikole Pašića, Dečanska od Trga Nikole Pašića do Terazijskog tunela i Vlajkovićeva, od Kosovske do Dečanske.

Zatvaranje ulica za saobraćaj neće dovesti do prekida javnog gradskog prevoza, pa će linije koje idu tim putem, biti preusmerene na alternativne trase, navedeno je na sajtu Grada Beograda.

broj komentara 3 pošalji komentar
(petak, 19. apr 2019, 09:25) - Milka Ćulić [neregistrovani]

Mi i skup

Danas je katolički Veliki petak i nepoštovanje je prema katoličkim vernicima što je skup „Budućnost Srbije” zakazan baš za danas. Što se saobraćajnih problema tiče, on će danas biti samo prenaglašen , a od 1.aprila je drastično poremećen samo u Opštini Stari grad. Tako je u najužem centru grada na Trgu republike potpuno, sem pešačkog, obustavljen saobraćaj. Za žitelje opštine Stari grad i tu zaposlene izvesno je maltretiranje na putu za radno mesto ili svome domu, a za kola hitne pomoći, takoreći nemoguće. I podsetimo se još jednom, u najužem centru Starog grada nalaze se Rektorat i 7 fakulteta Univerziteta u Beogradu, više drugih visokih, zatim srednjih i osnovnih škola, predškolskih ustanova , SANU, Saborna crkva, Bajrakli džamija, 9 od 18 muzeja u tom najužem centru opštine, Narodno pozorište i još 5 u blizini a na istoj opštini, Dom zdravlja „Stari grad”, Bolnica „Seti Vid” ...

(petak, 19. apr 2019, 08:22) - anonymous [neregistrovani]

skupovi

Partija na vlasti dodatno komplikuje već izblokiran saobraćaj u gradu. Zasto? Da bi nam dovela autobuse iz Srbije? To smo vec gledali i sve znamo. A otpor raste.

(petak, 19. apr 2019, 01:20) - Andrija Gajic [neregistrovani]

Ko sve to placa?

Vracamo se u devedesete! Ce
,,mu ovaj skup?? Samo da se kaze:Nas je više???
Ko to placa??? Danas je radan dan!!
I koja ce poruka biti???