"Uskoro zona slobodne trgovine između Evroazijske unije i Srbije"

Ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin kaže da će uskoro biti uspostavljena zona slobodne trgovine između Srbije i Evroazijske unije i da je još ostalo da se ta odluka potvrdi na Međuvladinom savetu.

Aleksandar Čepurin je na svom Tviteru napisao da je ruski Ministar ekonomskog razvoja Maksim Oreškin saopštio da će Evroazijski međuvladin savet uskoro doneti odluku o uspostavljanju zone slobodne trgovine između EAEU i Srbije.

"Naredna sednica Saveta očekuje se krajem aprila", dodao je Čepurin.

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 19. feb 2019, 23:35) - anonymous [neregistrovani]

Dobra vest i u pravo vreme

Srbija je neunistiva "masa". Dok nas pritiskaju sa Zapada, evo oduska na Istoku! Znaci, po zakonima fizike -- "akcija" jednaka "reakciji".

(utorak, 19. feb 2019, 23:04) - anonymous [neregistrovani]

Hmmm?

Srbija je mala zemlja i jako siromasna tojest ,,mala riba,, koju vi zelite da progutate,, iza te Price krije se nesto drugo Koje Srbiji nikako ne odgovara i najmanje joj potrebno ,pustite nas na miru ako nas stvarno volite i Cenite ,to bi najvise voleli i bila nasa najveca korist.

(utorak, 19. feb 2019, 22:26) - anonymous [neregistrovani]

Uskoro

Ovo uskoro slušamo više od deset godina.

(utorak, 19. feb 2019, 21:20) - Рауш [neregistrovani]

Евроазија

Ово је врло добра прилика да Србија потврди своју независност и неутралност. Хвала руској браћи на пруженој прилици да будемо шта ми желимо, не што други желе.