Obradović: Apsolutne laži Marinike Tepić

Potpredsednica SNS Marija Obradović izjavila je da je apsolutna laž sve što je potpredsednica SSP Marinika Tepić izgovorila u vezi sa navodnom trgovinom oružjem.

"To rade jer ne mogu da dođu ponovo na vlast, vrate se u fotelje i nastave da pljačkaju građane Srbije, a to potvrđuju i poslednja istraživanja javnog mnjenja što ih i čini užasno nervoznim", rekla je Obradović za Tanjug.

Ona kaže da je Tepićka očigledno jako nezadovoljna što joj ne polazi za rukom da ubedi ljude u Srbiji da je Aleksandar Obradović heroj, isti taj čovek koji je bez pardona, punih pet godina snimao i iznosio iz ''Krušika'' poverljiva dokumenta i fotografije o poslovanju i predavao ih strancima, a "sve to u ime osvete i zarad ličnih interesa, jer mu je majka smenjena sa mesta direktora, a danas radi za firmu koja je direktan konkurent ''Krušiku''".

Obradović navodi da je možda najbolje pitati radnike „Krušika" da li im je bolje danas, kada imaju plate od 51.000 dinara, ili kada im je direktorka bila majka Aleksandra Obradovića i na vlasti Đilas i ostali, kada su im plate bile 37.000, a „Krušik" poslovao sa milionskim gubitcima.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 23. okt 2019, 10:15) - anonymous [neregistrovani]

Sastanak

Marinika je sem preletanja dobra i u laznoj formi politike.Misli da je to demagogija koja ce da upali.